İçeriğe atla
22 NİSAN'A KADAR
%30 İNDİRİM + ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI

WhatsApp: 0552 315 71 62

İKİ VE ÜZERİ POSTER ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

BLOG

ZİHİNDE OLUMLU ETKİ YARATAN HOME OFİS TABLOLARI

Home ofisinize yeni zihin açıcı ve ilham verici sanatsal tablolar ile biraz değer katın! Güzel dekore edilmiş bir home ofis enerjinizi ve motivasyonunuzu arttırmaya yardımcı olacaktır.

Teknolojinin gelişmesi ve değişen yaşam şartları ile yeni bir çalışma kavramı ortaya çıktı: Home Office ya da home ofis! Sıklıkla duyduğumuz ve hayatımızın bir parçası haline gelen home ofis kavramı birçok insanın günlük yaşamının hayati bir parçası haline gelmiştir. İşlerinizi yürüttüğünüz yer ister evinizde kendi ofis alanınız olsun ister yatak odasının bir köşesi olsun hatta mutfak masası alanı olsun zamanınızın çoğunu geçirdiğiniz bu yere ekstra özene göstermek gerekir. Yapılan araştırmalara göre sanatın hem üretkenliği arttırdığı hem de yaratıcılığı tetiklediği düşünülmektedir. Ofis tablo çeşitleri ve dekorasyon üslupları oldukça fazladır. Tarzınıza ve kişiliğinize uygun home ofis tabloları ile çalışma alanınızı ilham verici bir mekan haline getirin!

ofis tablolari

Çağdaş sanat tabloları satın al

MİNİMALİST OFİS VEYA ÇALIŞMA ODASI TABLOLARI

Konsantre olmak için sade ve derli toplu bir ortamda çalışmayı seviyorsanız minimalist tablolar size hitap ediyor olabilir. Temiz çizgilere, monokrom renk şemalarına ve düz hatlara sahip olan “az ve öz” tasarımlı posterler ile çalışma alanınız harika görünecektir. Bu zamansız ve her daim şık tablo modelleri sizlere dilediğiniz sadeliği sunacaktır.

OFIS TABLOLARI

Ünlü ressam tabloları satın al

YARATICI TASARIMLAR

Bazı insanlar da çok düzenli olmadığını hatta dağınık bir ortamda daha verimli çalıştığını söyler. Kendilerini, ilham kaynağı olabilecek her şeyle kuşatmayı severler. Eğer bu özelliklere sahip bir kişiliğe sahipseniz muhtemelen yaratıcılığı yüksek soyut tablolar tercih edersiniz. Olabildiğince dekoratif ve geometrik şekillerden referans alınarak ortaya çıkarılan bu dekoratif tablolar ile çalışma alanınızı üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

OFIS TABLO MODERN

Hayvan tabloları satın al

HAYVAN VE DOĞA RESİMLERİ

Söz konusu çalışma alanlarımız kişisel zevkler, tarzlar, renk seçimleri ve en çok da estetik anlayışımız ile şekillenir. Home ofisinizde bitkiler, uyumlu doğal renk ve tonlarda masa, sandalye ve aksesuarlar kullanmayı seviyorsanız duvarlarınızda doğayı çağrıştıran resimler de hoşunuza gidecektir. Hayvan, deniz, manzara tabloları home ofisinizin dekorasyonunu mükemmel bir şekilde tamamlayacak mobilyalarınızla ve dekorunuzun bütünüyle harika bir uyum oluşturulacaktır.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler