İçeriğe atla
İKİ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ

WhatsApp: 0552 315 71 62

29 NİSAN'A KADAR %30 İNDİRİM

BLOG

TABLOLAR İLE KAFE VE RESTORANINIZI NASIL DEKORE EDEBİLİRSİNİZ?

Dizüstü bilgisayarı ile çalışmak veya kitap okumak için gelen müşterilerden sohbet ve muhabbet etmek için buluşan arkadaş gruplarına kadar kafeler veya restoranlar geniş bir müşteri yelpazesine sahip yerlerdir. Cafe, bar, lokanta ve restoran iç dekorasyonu müşteriler üzerinde olumlu bir izlenim bırakmalı, konforlarını arttırmalı ve iştah açıcı etki yaratmalıdır. Göz zevkine hitap eden estetik değeri yüksek alanlar her zaman daha ilgi çekici olur, hatta bağımlılık yaratabilir çünkü insanlar iyi dekore edilmiş güzel bir yerde kendini iyi hisseder. Unutmayın ki, tabiri caizse “çok tutan bir mekan” yaratmanın en önemli unsurlarından biri geri dönen müşteri sayısının çokluğudur, bir başka deyişle müşteri sadakatidir. Bunu kazanmanın başlıca yollarından biri de iyi bir dekorasyon oluşturmaktır.
Tasarımcılarımızın hazırladığı modern restoran ve cafe tabloları ile mekanınız müşterilerinizin en favori yeri haline gelebilir.

Kafe ve restoran için modern tablolar

Mutfak için tablo koleksiyonunu görün

Cafe veya coffee shop’unuz şıklığın ve sadeliğin ön planda olduğu, farklı tatlar sunan rahat bir mekân ise sade tasarımlı yiyecek içecek temalı tablolar veya kahve temalı yazılı tablolar ile istediğiniz uyumu yakalayabilirsiniz. Ayrıca, limon, portakal veya nar gibi renkli meyve desenli posterler ile de bu şık sadeliğe biraz eğlenceli ve neşeli bir görünüm katmak güzel bir fikir olabilir. 

Restoran için dekoratif tablolar

Restoran posterlerini görün

Restoranınızın konseptine bağlı olarak duvar dekorasyonları tasarlayabilmeniz ve stil sahibi bir mekan meydana getirebilmeniz için koleksiyonumuzda birçok alternatif sunmaktayız. Örneğin, İtalyan mutfağına ait yemekler sunuyorsanız makarna temalı tablo posterlerine bir göz atabilirsiniz veya gurme tatlar ve yaratıcı yemekler sunuyorsanız dekorasyonunuzu da buna uygun olarak sanatsal meyve fotoğrafları veya kokteyl temalı tablolar ile yaratıcı bir çizgide tasarlayabilirsiniz. Özel koleksiyonumuzda en renkli resimlerden en artistik fotoğraflara kadar birçok tasarımda kafe ve restoran için tablolar bulabilirsiniz.

Cafe bar için tablolar

İster geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu bir lokanta olsun ister dünya mutfağına ait lezzetlerin tadıldığı bir restoran olsun şahane bir ortam ve göz alıcı bir dekorasyon oluşturmak için ekmek, kruvasan, sebze, egzotik meyve, içki, kokteyl tabloları gibi farklı içerik ve tasarıma sahip restoran, cafe, bar tabloları ile müşterilerinize ayrıcalıklı, bulunmaktan keyif aldıkları ve onlara adeta mutluluk veren bir ambiyans hazırlayabilirsiniz. Hem de son derece kolay bir şekilde, yeter ki isteyin!

 

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler