İçeriğe atla
İKİ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ

WhatsApp: 0552 315 71 62

29 NİSAN'A KADAR %30 İNDİRİM

BLOG

İLHAMINI DOĞADAN ALAN TABLOLAR İLE EVLERDE YAZ HAVASI

Hazırladığımız neşe saçan canlı renkli tasarımlar ile biz yaz moduna çoktan girdik bile! Mint yeşili, pembe ve mavinin tonları ile dekorunuza doğa ve denizin pozitif enerjisini taşıyın. Küçük dokunuşlarla yazın o sıcacık neşesini ve pozitifliğini içinde barındıran evler tasarlamanıza yardımcı olacak birbirinden keyifli posterlerden oluşan bir koleksiyon sunuyoruz sizlere. Tam yaz havasına uygun şık ve modern tablolar ile duvar dekorasyonunuz sıcak yaz renklerine bürünsün.

tablo salon

İki Flamingo Posterini Satın Al - Sörf Tahtaları Posterini Satın Al

Yaz mevsimi tam manasıyla bir yenileme ve yenilenme mevsimidir. Zihninizi boşaltmak ve evinizde huzuru hissetmek için yazın renklerini taşıyan, özgürlüğü ve mutluluğu çağrıştıran pastel tonlarda çerçeveli posterlerimizin yan yana gelmesi ile duvarlarınız adeta görsel bir sanata ulaşır. Eğer özgün olmaktan hoşlanıyorsanız orijinal tabloların yer aldığı bu koleksiyon tam size hitap ediyor olabilir. Evinizin veya yazlığınızın duvarlarını yazın renkleri ile dekore ederek yazı her yönüyle hissedebilir, çocukluğunuzun o eğlenceli ve kaygısız yaz günlerini yeniden yaşayabilirsiniz.

tablo dekoratif

Santorini Manzarası Posterini Satın Al

Hep söylenir ya ilk izlenim önemlidir diye, bu yaşadığınız yer için de genel geçer bir gerçektir, yani evinizin insanlarda bıraktığı ilk intiba çok önemli ve değerlidir. Stilinizin ve kişiliğinizin bir yansımasıdır, tıpkı parmak iziniz gibidir. Eve yazın sıcak tonlarını vermeye, genellikle dekorasyonu ihmal edilen antre veya holden başlayabilirsiniz. Evinize gelen insanlarda daha kapıyı açar açmaz olumlu etkiler bırakmak için ev girişine yaz temalı şık tablolar asmak güzel bir alternatif olabilir, misafirlerinize ilk girişte etkileyici bir karşılama yapabilirsiniz.

tablo yatak odası

Plaj Posterini Satın Al - Adventure Begins Posterini Satın Al

Güne başladığınız evin önemli odası olan yatak odanızı havuz, sahil, kum, güneş, deniz, plaj yani kısaca yazı anımsatacak tablolar ile keyifli bir alan haline getirebilirsiniz. Yazın canlılığını, uyandığınızda size güzel enerji verecek renklerini katabilirsiniz. Duvarlara rengarenk tablolar asarak bu odayı keyifli bir mekana çevirebilirsiniz.

tablo doğadan

Tüm Manzara Posterlerine Gözat

Oturma odası ya da salon yaza uygun değişikliklerin en kolay biçimde yapıldığı odalardan biridir. Örneğin sadece koltuk arkasına tablolar yerleştirerek bile salonunuzda yeni bir hava estirebilirsiniz. İç mekânınızın güzelliğini kendine özgü tarzları ile tamamlayan posterlerimiz evinize neşeli bir hava getirecektir. Kullanıldıkları her odanın tarzını yükselten yaz temalı renkli tablolar hem yaşam alanlarınıza hem de hayatınıza renk katar.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler