İçeriğe atla
01 NİSAN'A KADAR
%30 İNDİRİM + ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI

WhatsApp: 0552 315 71 62

İKİ VE ÜZERİ POSTER ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

BLOG

SALON İÇİN BÜYÜK TABLOLAR YA DA…DUVAR GALERİLERİ

Renkler ve zevkler elbette tartışılmaz, ancak şunu da söylemeliyiz ki salona asılan ve geçmiş yüzyıldan kalma o tekdüze büyük tablolar miadını tamamlamış durumdadır. Zaman, evleri Gallery Wall yani duvar galerileri ile dekore etme zamanıdır. Dekorasyonunuzu yeni bir bakış açısı ile tasarlamak için tarz sahibi modern tablolar bir araya getirdik. İşte sizlere fikir verebilecek ve galerinizi zevkinize göre oluşturmanızı sağlayacak birkaç tablo kombini önerisi. 

SALON IÇIN BÜYÜK TABLOLAR

Mimari tabloları gör

Salon ya da diğer adıyla oturma odası denince, adı üstünde aklımıza ilk gelen oturup dinlediğimiz yer olur. Bunun yanı sıra yeri geldiğinde misafir ağırlamak ya da kitap okumak için kullandığımız bir alan haline de gelir. Oturma odası dekorasyonu denince de kimimiz için yalnızca koltuk, koltuk arkasındaki büyük tablolar, halı ve televizyonu çağrıştırabilir. Ancak değişen yaşam koşulları ve tarzları beraberinde zevk ve eğilimleri de etkilemiştir. Bireysel konfor ve mutluluk ön plana çıkmıştır.

Evlerimizde geçirdiğimiz zamanın artması ile birlikte ev içerisinde yeni düzenlemeler getirebiliriz. Salondaki koltuk arkası boş duvara görseldeki gibi daha fresh, iç açıcı ve insana ferahlık veren renklerin yer aldığı üçlü tablo poster setleri tercih edebiliriz. Koltuk ve duvar renginizle uyumlu güzel posterler seçerek mekanı adeta dönüştürebilirsiniz. 

BÜYÜK TABLOLAR

Çiçek tablolarını gör

Bir kompozisyon oluşturmak ve tablolar arasında bir homojenlik sağlamak büyük önem arz eder. Yine koltuk arkası duvarına konumlandıracağınız çiçek tabloları tüm dikkatleri o alana toplayacaktır. Bu şekilde mekana modern tarzla romantik bir görünüm katarak tatlı ve sevecen bir ambiyans elde edebilirsiniz. 

 koltuk arkasındaki büyük tablolar,

Bir duvar tablo galerisi sayısız şekilde düzenlenebilir. Konsol masası duvarına asacağınız ikili tablolar odaya güzel bir harmoni sağlarken aynı zamanda şıklık kazandıracaktır. Evinizi veya iş yerinizi dekore ederken seçeceğiniz renk ve tasarımlarla otantik kişiliğinizi ve zevkinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

 duvar tablo galerisi

Salon tablolarını gör

Parça sayısı ve boyutu uygulanacak alanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterir. Alanınız küçük veya dar ise oranları göz önünde bulundurarak daha küçük ölçülerde kombinler yapmanız gerekir. Bu küçük odalarda tüm duvarı kaplayan fazla sayıda tablo kullanmanın manası yoktur, hem hoş durmaz hem gözleri yorar hem de kaba bir görüntü sunar. Bunun için benimsenecek anahtar kelimeler zarafet ve uyumdur.

Salon için modern tablolar

Ünlü ressam tablolarını gör

Daha önce de bahsettiğimiz gibi modern salon dekorasyonlarının en tipik özelliklerinden biri duvarlarda sade modern çerçevelerle gallery wall tasarlamaktır. Yani tamamen modern görünen bir ev hayal ediyorsanız bu tarzı uygulamak doğru bir tercih olacaktır. 

Salon için modern tablolar

Manzara tablolarını gör

Evinizi modernleştirmekten çekinmeyin. Ev dekorasyonunda da zamanın gerisinde kalmamak ve her daim yenilikleri takip etmek hem ruh halinize iyi gelir hem de kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Yaşam alanlarınızda daha güncel bir stil yakalamak için kolaylıkla değişiklik yapabilirsiniz. Koleksiyonumuzda yer alan posterler kişisel gustonuzu yansıtmak için eşsiz bir imkan sunar. Birbirinden harika ve yaratıcı tasarımlar arasında keyifle zaman geçirebilir ve en sevdiğiniz posterlerle modern bir salon dekorasyonu yapabilirsiniz.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler