İçeriğe atla
İKİ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ

WhatsApp: 0552 315 71 62

06 MAYIS'A KADAR %30 İNDİRİM

BLOG

MODERN DUVAR TABLOLARI: SALONUNUZA YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM VERMENİN EN KOLAY YOLU

MODERN DUVAR TABLOLARI

OTURMA ODASI DEKORASYONU İÇİN MODERN TABLO MODELLERİ

Salon dekorasyonu dediğimizde öncellikli amacımız sıcak bir ortam yaratmaktır. Dekorasyon esnasında özellikle özen göstermemiz gereken yerlerden biri koltuğun çevresindeki alanlardır. Zira en çok vakit geçirdiğimiz alan bu alandır; burada yorgunluğumuzu atarız, dinleniriz, misafir ağırlarız yeri geldiğinde keyifli vakit geçiririz. İşte sizlere salonunuzu pozitif enerji ile donatmanızı sağlayacak birkaç pratik öneri.
Dekore edilecek duvarın genişliğine göre tek bir tablo kullanılabildiği gibi farklı ebatlarda birden fazla tablo da tercih edebilir. Sizler tarzınıza uyan tasarımları keşfetmek için kataloğumuza göz atarken biz size ilham verecek birkaç tablo modeli sunalım.

Tekli Duvar Tabloları

Eğer alanınız küçük veya alanda başka aksesuarlar ya da kütüphane, ayaklı abajur, vitrin gibi mobilyalar bulunuyorsa duvarınıza tek bir tablo asmak yerinde bir seçim olacaktır. Koltuğun arkasındaki boş duvarda harika bir manzara fotoğrafı şahane görünecektir. Burada dikkat edilmesi gereken şey boyutlardır. Eğer dar bir duvar bölümü söz konusuysa tüm duvarı uçtan uca kaplayan bir tablo yerleştirmek yerine daha küçük dikey bir tablo seçilmelidir.

 DOĞA - MANZARA

Manzara Resimlerini görmek için tıklayınız

İkili Duvar Tabloları

Geniş oturma odalarını ikili tablo modelleriyle dekore ederek çok daha dikkat çekici bir alan yaratabilirsiniz. İnternet sitemizdeki her bir tasarımın uyumlu bir çiftinin bulunduğunu göreceksiniz. Bu kombinasyonlar dikey olarak hazırlanmıştır. Kataloğumuzda farklı tarzlara hitap eden çeşitli boyutlarda tasarımlar mevcuttur. Örneğin; 50x70 cm'lik iki tablo ile bir metre 18 santimetrelik (tablolar arasında 10 cm'lik bir aralık bırakmak suretiyle) bir alan kaplanmış olur; bu da, iki veya üç kişilik bir koltuğun arkasındaki boş bir duvarı doldurmak için ziyadesiyle yeterlidir.

 HAYVAN RESİMLERİ

Hayvan Figürlü Resimleri görmek için tıklayınız

Simetrik Tablolar

Oturma odası duvarları için bir diğer alternatif de simetrik tablolar. Kataloğumuzda soyut tasarımlardan bitki resimlerine doğa manzaralarından çiçek resimlerine kadar birçok seçenek mevcuttur. Özellikle de çiçek ve bitki tabloları son yılların en gözde tasarımlarıdır.

 ÇİÇEK - BİTKİ

Oturma Odası Çiçek ve Bitki Resimlerini görmek için tıklayınız

Duvar Galerisi 

Farklı ebatlarda birden fazla tabloyu bir araya getirerek duvarlarınızı tablo bahçesi haline getirebilirsiniz. Bu tablo kombini bir hikâye de anlatabilir, bir duygu veya düşünceyi de yansıtabilir ya da sadece ortamın dekorasyonu ile uyumlu olsun diye de oluşturulmuş olabilir, önemli olan bütüne bakıldığında göze hoş gelmesidir. Sizde güzel hisler uyandıran sanat eserlerini duvarınızda yer vermelisiniz. Kaliteli baskılı Fine Art fotoğraflar veya resimler ile nezih ve modern bir görünüm elde edeceğinize emin olabilirsiniz.

 EN İYİ İKİLİLER

Tablolarınız için Modern Resim Setlerini görmek için tıklayınız

Tabloları estetik bir kompozisyon oluşturacak şekilde yerleştirmek son derece önemlidir. Örneğin, büyük boyutlu bir dominant tablonun etrafına daha küçük boyutlarda tablolar yerleştirerek şık bir duvar galerisi oluşturabilirsiniz. Tabi bu diziliş şekli birçok seçenekten yalnızca biridir. Güzel bir duvar galerisi elde etmek için renklerin de belli bir harmoni içerisinde olması su götürmez bir gerçektir. Mobilyalarınızın renk tonu ile uyumlu renkler seçebilir veya odanızın renkleri ile kontrast yaratacak renkler tercih edebilirsiniz. Çerçeveye gelince; unutmayın ki çerçeve sade çizgiye sahip olmalıdır ve resim veya fotoğrafa eşlik eden bir unsur olarak görülmelidir.
Web sitemizin resim ve fotoğraf setleri bölümünde en göz alıcı renkler ve desenlerle bezeli kaliteli ve dekoratif modellereulaşabilirsiniz.

Çerçevelerin Rengi

Modern bir görünüm sağlamak için minimalist yani sade çizgileri olan çerçeveler seçmelisiniz. Çerçevelerinizi duvarınızın renk tonu ile kontrast bir renge boyamak alana hareket katacaktır. Örneğin koyu renkli duvarlarda beyaz çerçeve kullanarak odaya aydınlık ve hoş bir canlılık kazandırabilirsiniz. Eğer duvarlarınız nötr tonlarda ise, çerçeveleriniz için istediğiniz rengi kullanabilirsiniz. Daha zengin bir görünüm elde etmenizi sağlayacak altın rengi çerçevelerin buğday rengi mobilyalar ile uyumu mükemmeldir ve feng shui servet enerjisi için de en ideal seçeneklerden biridir. Ben abartıdan uzak zarif bir görünüm istiyorum diyorsanız çerçevelerinizi duvarlarınızın rengine yakın bir tonda seçmelisiniz. Ayrıca, bu yöntem küçük alanları daha geniş göstermenin de zekice bir yoludur. 

İskandinav Tarzı Modern Resim ve Fotoğraf Setleri

Ve son olarak diyoruz ki sanatta sınır yoktur! Bırakın hayal gücünüz size yön versin. Umarız yazımız size yol gösterici, fotoğraflar ise dekorasyonunuz için ilham verici olmuştur. Aradığınız o benzersiz tasarım burada sizi bekliyor olabilir! Hemen keşfe başlayın! Ayrıca, oluşturduğunuz duvar galerisini sosyal medya aracılığıyla bizimle paylaşmanız bizi çok mutlu edecektir.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler