İçeriğe atla
01 NİSAN'A KADAR
%30 İNDİRİM + ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI

WhatsApp: 0552 315 71 62

İKİ VE ÜZERİ POSTER ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

BLOG

DEKORATİF ŞEHİR HARİTALARI

GEZMEYİ VE YENİ YERLER KEŞFETMEYİ SEVENLERİN YENİ TUTKUSU DEKORATİF ŞEHİR HARİTALARI

İstesek de istemesek de her alanda olduğu gibi dekorasyon alanında da trendler her geçen gün değişmekte ve günümüzde İskandinav tarzı minimalist dekorasyon ön plana çıkarmaktadır. Temiz, sade ve stilli İskandinav çizgisi uzun yıllar daha var olmaya devam edeceği başta tarz yaratıcıları olmak üzere herkesin hem fikir olduğu bir konudur. Nordika Gallery olarak bunun farkında olduğumuzdan duvarlarınıza kişilik katacak olan bu özel Dekoratif Harita serisini tasarladık. Fine Art baskı olarak ürettiğimiz haritalar tam anlamıyla sanat eseri niteliği taşır ve modern mekânlar yaratmak için ideal seçimdir. Bu dekoratif tablolar, eğer duvar dekorasyonunuzda değişiklik yapmayı planlıyorsanız muazzam bir fikir olacaktır!

Duvar dekorasyonunuz hayata bakışınızı, ruhunuzu, tarzınızı kısaca sizi yansıtsın; çünkü yaşadığınız yer aynı zamanda kişiliğinizin de aynasıdır. Dolayısıyla yapmanız gereken, sizi en doğru ifade eden duvar posterlerini seçebilmektir. Yaratıcı tasarımlı haritalarımızı bizzat seyahat etmeyi seven, maceracı ruha sahip kişiler düşünülerek dizayn edilmiştir. Eğer unutamadığınız bir şehir varsa, size o şehri hatırlatacak dekoratif haritalarla odanızı modern bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Duvar dekorasyonunuz hayata bakışınızı

Dekoratif İzmir Haritasını satın almak için tıklayınızAnkara Haritasını satın almak için tıklayınız

İnce detaylarla tasarlanan haritalarımızın soyut çizgilerini incelemek, sokakları ve kavşakları arasında gezinerek hayal gücümüzün uçmasına izin vermek çok eğlenceli ve zihin açıcıdır.

Cıvıl cıvıl renkli şehir haritalarından her sokağı belirgin çizgilerle oluşturulmuş siyah beyaz tasarımlara kadar birçok seçenek mevcuttur.

Dekorasyon konusunda orijinallik arayanlar için oldukça ideal bir seçim olan Dekoratif Şehir Haritaları ortama farklı bir hava katmakla beraber doğrudan ilgi çekeceği için misafirlerinizle yapacağınız eğlenceli bir muhabbetin konusu da olacaktır.   

Satın alacağınız bu haritaları Fine Art Baskı

İstanbul Dekoratif Haritayı satın almak için tıklayınızİstanbul Good Idea dekoratif baskıyı görmek için tıklayınız  

E-mağazamızda İstanbul, İzmir ve Ankara haritalarının yanı sıra Paris, New York, Buenos Aires ve Moskova gibi dünyanın en güzel şehirlerine ait dekoratif haritalarını da bulabilirsiniz. Satın alacağınız bu haritaları Fine Art Baskı olarak hazırladıktan sonra ambalajlayıp özel poster kutularında gönderiyoruz. 

Eğer aradığınız şehir kataloğumuzda yoksa bize bir WhatsApp mesajı veya e-mail göndererek istediğiniz şehrin haritasının tasarımını talep edebilirsiniz.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler