İçeriğe atla
01 NİSAN'A KADAR
%30 İNDİRİM + ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI

WhatsApp: 0552 315 71 62

İKİ VE ÜZERİ POSTER ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

BLOG

MUTFAK TABLOLARI İLE DUVAR DEKORASYONU

MUTFAK TABLOLARI İLE DUVAR DEKORASYONU

Kahvenizi huzurla yudumlamak ve güne keyifle başlamak için mutfak dekorasyonu çok önemlidir. Küçük bir mutfağı şık aksesuarlarla nasıl dekore edeceğinize dair ipuçlarımızla mutfağınızı özgün ve estetik bir mekâna dönüştürebilirsiniz.

Güzel bir mutfak dekorasyonu için mutfağınızın illa büyük olması gerekmez. Atacağınız doğru adımlar ile küçük bir mutfağı dahi son derece iç açıcı ve güzel bir hale getirebilirsiniz. Her şey mutfağın boyutu arasında doğru bir orantı dengesi yakalamak ve kişilik katmaktan ibarettir. Ayrıca zamanın ruhunu yansıtmak da önemlidir. Mutfağınızı modern mutfak tabloları ile akıllıca dekore ederek stil sahibi bir yaşam alanı yaratın. İşte sizler için mutfağınızın görünümünü çerçeveli duvar tabloları ile yenilemeye yardımcı olacak güzel önerilerimiz var. 

MUTFAK TABLOLARI İLE DUVAR DEKORASYONU

Mutfak için canlı renkli tablo - Bu Fine Art Posteri Satın Al

Mutfağınızdaki boş bir duvarınız var ise ve bu alana hem işlevsellik hem de estetik katmak istiyorsanız, raflar çok pratik bir çözüm olabilir. Duvara monte edeceğiniz rafın üzerine en beğendiğiniz mutfak posterleri ile bir galeri oluşturup bunları en sevdiğiniz yemek kitapları ile bir arada kullanabilirsiniz. Hem görsel olarak hoş bir görüntü elde edersiniz hem de kullanışlı bir köşe oluşturmuş olursunuz.

mutfak dekorasyonu

Yemek masası duvarına tablo - Kahve Posteri Satın Al 

Mutfakları dekore etmenin bir diğer akıllıca yolu da pencere duvarı veya önündeki pervazlı alanı kullanmaktır. Mutfağınızda bir pencere var ise bu alanı değerlendirebilirsiniz. Pencere önüne konumlandıracağınız geniş ve şık bir pervazın üzerine çerçeveli tablolar yerleştirerek ve bunları da çiçek, bitki veya çeşitli dekoratif aksesuarlarla birlikte düzenleyerek çekici bir alan yaratabilirsiniz. Bu şekilde hem alandan en iyi şekilde yararlanmış hem de pencerenizi güzelleştirmiş olursunuz.

Mutfak için yazılı tablo

 Mutfak için yazılı tablo - Bu Tasarımı Satın Al

Alçak bir saklama dolabınız mı var? O alanı mutlaka değerlendirin! Büyüklüğü ne olursa olsun bu duvarda çerçeveli posterler sergileyerek daha kişisel ve göze hoş gelen bir alan oluşturabilirsiniz. Küçük mutfakları ilham verici hale getirmek ve dekorasyona tuz biber katmak için yaratıcı olmak ve biraz da alışılmışın dışına çıkmak de gerekir. Özel olarak mutfak için tasarlanan çerçeveli tablolarımızdan ilham alabilirsiniz.

Mutfak tablo fiyatları ve tasarımlarımızı görmek için MUTFAK bölümüne tıklayın

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler