İçeriğe atla
29 TEMMUZ'A KADAR %30 İNDİRİM
İstek Listesi
Sepet
0 ürün

Yeni Tasarımlar

Deniz Feneri Poster - Giclée BaskıDeniz Feneri Poster - Giclée Baskı

Deniz Feneri Poster - Giclée Baskı

Doğal tonlarda güzel bir deniz feneri fotoğrafı. Arka planda açık mavi bir gökyüzü görülmektedir ön planda ise saz püskülleri yer almaktadır. Zevkinize göre farklı tasarımlarla kombinler yaratıp odalarınıza aydınlık ve ferahlık katabilirsiniz. Bu poster, fotoğrafı zarif bir şekilde çevreleyen beyaz bir kenarlık içerir.
490TL
700TL
490TL
Huzur Poster - Giclée BaskıHuzur Poster - Giclée Baskı

Huzur Poster - Giclée Baskı

Bu deniz temalı tablo fotoğrafına baktıkça denizin insanda uyandırdığı o sonsuz huzurlu ve dingin hissi sayesine daima anda kalacaksınız. Zevkinize göre farklı tasarımlarla kombinler yaratıp odalarınıza aydınlık ve ferahlık katabilirsiniz. Bu poster, fotoğrafı zarif bir şekilde çevreleyen beyaz bir kenarlık içerir.
490TL
700TL
490TL
Patika Poster - Giclée BaskıPatika Poster - Giclée Baskı

Patika Poster - Giclée Baskı

Arka planda denizin göründüğü ön planda ise vahşi otlar arasında uzanan dar bir patikanın yer aldığı sade bir doğa fotoğrafı. Yumuşak tonlarıyla huzur veren bir hava sunan bu güzel fotoğraf evinize feng shui dekorunu uygulamak için iyi bir tercihtir. Zevkinize uygun başka posterler ile birlikte kullanıp hoş bir duvar tablo galerisi oluşturabilirsiniz. Poster, fotoğrafı zarif bir şekilde çevreleyen beyaz bir kenarlık içerir.
490TL
700TL
490TL
Kayalık ve Deniz Poster - Giclée BaskıKayalık ve Deniz Poster - Giclée Baskı

Kayalık ve Deniz Poster - Giclée Baskı

Fotoğraftaki falez ve sahile vuran dalgaların sunduğu manzaraya baktıkça kendinizi adeta iyi hissedecek ve zihniniz rahatlayacaktır. İç mekânınıza feng shui dekorunu uygulamak için harika bir tercihtir. Poster, fotoğrafı zarif bir şekilde çevreleyen beyaz bir kenarlık içerir.
490TL
700TL
490TL
Deniz Kabuğu Poster - Giclée BaskıDeniz Kabuğu Poster - Giclée Baskı

Deniz Kabuğu Poster - Giclée Baskı

Sahilde poz vermişçesine duran yakın çekim güzel bir denizkabuğu fotoğrafı. Estetik görünümüyle ve yumuşak tonlarıyla her mekâna uyum sağlayan bir poster tasarımı. Bu poster, fotoğrafı zarif bir şekilde çevreleyen beyaz bir kenarlık içerir.
490TL
700TL
490TL
Sepet
0 ürün

BLOG

İSKANDİNAV TARZI TABLOLAR - FINE ART BASKILAR

İSKANDİNAV TARZI TABLOLAR - FINE ART BASKILAR

NORDİKA GALLERY'NİN İSKANDİNAV TARZI FINE ART BASKILARI

Baskılarımızın tümü, yeni nesil Giclée baskı makineleri ile istenilen renkleri ortaya çıkaran, keskin detaylar sunan müze kalitesinde ve uzun ömürlü Hahnemühle® kağıtları üzerine basılır. Dolayısıyla, baskının renkleri yıllar sonra bile ilk günkü canlılığını ve tazeliğini korur.

Evinizi sanatsal bir stille dekore ederken en büyük görev duvar dekorasyonuna düşmektedir. Duvar dekorasyonu bir yaşam alanını kişiselleştirmenin en iyi yollarından biridir. Yaşam veya iş alanlarımızın duvarlarını süsleyen dekoratif tablolar insan ruhuna doğrudan etki etmektedir. Dolayısıyla, sanatsal ve dekoratif tablolar seçerken bu konuyu göz önünde bulundurmalı, bilinçli ve hassas davranmalısınız. Bu yazımızda, geniş ürün yelpazemizdeki modern çizgileri ve özel tasarımlarıyla İskandinav tarzı resim ve fotoğraflarımızdan bahsedeceğiz.

NORDİKA GALLERY NİN İSKANDİNAV TARZI FINE ART BASKILARI

Siyah Beyaz Tablo ve Posterler

Geniş bir tasarım yelpazesine sahip ayrıcalıklı koleksiyonumuzun büyük bir bölümü bizzat kendi tasarımcı ekibimiz tarafından tutkuyla hazırlanmaktadır. Bunun yanı sıra dünya çapından illüstratör ve sanatçıların yeni tasarımlarını da takip ediyor, bunları satın alarak ürün çeşitliliğimizi geliştiriyoruz. Salonunuzun duvarlarını doğa manzaraları ile mi donatmak istiyorsunuz? Mutfağınız için çiçek tabloları mı arıyorsunuz? Ofisinizi soyut sanat tabloları ile mi süslemek istiyorsunuz? Ya da belki de yatak odanızı aslan, leopar gibi vahşi hayvan fotoğrafları ile dekore etmek istiyorsunuzdur? İnternet sitemizdeki binlerce tasarım arasından evinize veya ofisinize uyum sağlayan, kendi zevkinize hitap eden bir tasarım mutlaka bulabilirsiniz.

RESİM SEÇİMİ

Duvar dekorasyonunun en eğlenceli aşaması tablo seçimleridir. Bunu bu kadar eğlenceli kılan ise yaratıcılığınızı özgürce kullanabilme olanağına sahip olmanızdır. Binlerce görsel arasından sizi, tarzınızı ve inandığınız felsefeyi yansıtan tasarımlar seçerek kişiliği olan muazzam bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Kulağa aşikâr gelebilir ancak, size öncelikle tarzınız hakkında biraz durup düşünmenizi öneriyoruz. Zira söz konusu sanat olunca kişisel zevk moda dinlemez.

RESİM SEÇİMİ

Manzara Tablo ve Posterleri Satın Al

Bununla birlikte, mekâna nasıl bir hava vermek istediğiniz hakkında da düşünmelisiniz. Yatak odanıza romantik bir görünüş vermek, salonunuzda huzurlu bir ortam yaratmak veya mutfağınıza eğlenceli bir dokunuş katmak isteyebilirsiniz; ev sizin eviniz dolayısıyla istediğinizi yapabilirsiniz. Ancak sadece bir kuralı göz önünde bulundurmalısınız; dekore etmek istediğiniz alanın renklerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunu derken, tek bir renk üzerinde durun demiyoruz elbette, ancak örneğin mobilyalarınız toprak renklerinde ise tablolarınızı daha ziyade yeşil ve kahverengi tonlarda seçin. İstediğiniz herhangi bir alanı sanat eserleriyle süsleyerek ve birbiriyle uyumlu renkler seçerek anında şık ve büyülü bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Ne yaparsanız yapın, yaptığınız şeyi tutkuyla ve tüm kalbinizle yapın. Eviniz kişiliğinizi ve kendi zevkinizi yansıtmalı; onu dünyanın en huzurlu yeri haline getirin.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir

Seçenek Seçin

this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler