İçeriğe atla
İKİ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ

WhatsApp: 0552 315 71 62

29 NİSAN'A KADAR %30 İNDİRİM

BLOG

SOYUT TABLOLAR ILE GÜZELLEŞEN EVLER

SOYUT TABLOLAR ILE GÜZELLEŞEN EVLER

Soyut sanat, kısaca gerçek imgelerden oluşmayan sanatı ifade eder. Soyut resimler görsel gerçekliğin doğru bir temsilini yapmayı amaçlamaz; gerçeği ayrıştırarak hayallerimizin ürünü olan bir senaryoya dönüştürür. Evinizi çağdaş sanat eserleri ve dekoratif tablolar ile dekore ederek tekdüzelikten uzak eğlenceli, hayal gücünüzü besleyen ve sofistike bir iç dekorasyona sahip olun. Bunun için belki de biraz da sınırlarınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Sizler için derlediğimiz farklı soyut duvar tablo kombinlerinden oluşan duvar dekorasyon örnekleri kendi özgün tarzınızı yansıtmaya yardımcı olacaktır.

soyut sanat

Soyut tablolar satın al

Geometrik şekiller veya dekoratif biçimler barındıran soyut resimlerden oluşan duvar galeriniz kişiliğinizi yansıtmanın mükemmel bir yolu olacaktır. Eğer düzenli ve organize olmayı seviyorsanız simetrik olarak yerleştireceğiniz gerek tasarım ve gerek renk olarak birbiriyle uyumlu birkaç soyut tablo modelleri ile hem derli toplu bir duvar dekorasyonuna sahip olursunuz hem de estetik ve temiz bir görünüm elde edersiniz. Renk seçimini yine kişisel zevklerinizi göz önünde bulundurarak evinizdeki mobilyalara veya aksesuarlara göre belirlemelisiniz. Bu şekilde hoş bir görüntü sunmanın yanında kusursuzluğu da yakalamış olacaksınız.

soyut sanat tablolar

Soyut tablolar satın al

Renkler, biçimler, çizgiler ve düzlemleri eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde kombinleyerek oluşturacağınız eşsiz bir galeri gerçek anlamda göz alıcı olacaktır. Bunu koltuk arkası duvarı veya komodin duvarında deneyebilirsiniz, emin olun ki gayet güzel bir görüntü elde edeceksiniz, soyut sanatın güzelleştiremeyeceği bir yer yoktur! 

soyut poster

Drawing art tablo modelini satın al

Hepimizin evinde mutlaka doldurmak istediğimiz boş bir duvar bulunur. Belki iki kapı arasında, koridorda, pencere yanında, dresuar üzerinde; o alanı çoğu zaman nasıl renklendireceğimizi bilemeyebiliriz, işte soyut tablolar tam da burada imdadımıza yetişir; Bu tarzın renkli ve yaratıcı form ve desenleri ile tam anlamıyla görsel bir şölene imza atabilirsiniz.

soyut tablolar

Güneşin Doğuşu posterini satın al

Çağdaş sanatın dekorasyonda kullanılması istenilen yenilikçi ve modern ortamı oluşturabilmek açısından büyük önem arz eden bir mevzudur. Mağaza, ofis ya da ev dekorasyonunda modern çağın getirdiği yenilikleri kullanılarak stil sahibi şık mekânlar oluşturulabilir. Birlikte çalıştığımız dünya çapında bağımsız sanatçıların soyut poster tasarımları ile harikalar yaratabilirsiniz. İster nötr ister renkli tonları tercih edin, ister tüm duvarı kaplayacak şekilde bir galeri oluşturun ister sadece duvarın bir bölümüne uygulayın, bu tasarımlar ile takdir toplayacağınız sonuçlar elde edebilirsiniz.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler