İçeriğe atla
01 NİSAN'A KADAR
%30 İNDİRİM + ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI

WhatsApp: 0552 315 71 62

İKİ VE ÜZERİ POSTER ALIŞVERİŞİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

BLOG

YATAK ODASI TABLOLARI İLE KONFORU ARTTIRIN

YATAK ODASI TABLOLARI

Renkler, bir dekorasyonun temelini oluşturan en önemli unsurlardan biridir. Odalarda kullanacağınız her ton birçok anlam taşır. Renkler bizi ve ruh halimizi zannettiğimizde daha çok etkiler. Dolayısıyla, yatak odasını dekore ederken renk seçimlerimizi özenle yapmak ve değerlendirmek gerekir. Yatak odası duvar tabloları seçerken tercihinizi fazla yorucu olmayan daha çok dinlendirici tonlardan yana kullanmanızda fayda var. Zira görsel konforu göz önünde bulundurarak oluşturulan bir duvar dekorasyonu hem daha zarif bir alan oluşturmanızı hem de ahenk içinde yaşamanızı sağlayacaktır.

Duvarlarda ve mobilyalarda zihni arındıran temiz doğal tonlar ve pastel renkler uzunca bir süre revaçta olacak gibi görünüyor. Daha yalın bir yatak odasının ve daha sade bir yaşam alanının huzur verici etkisi ile her yeni güne daha dingin ve mutlu bir şekilde uyanın. Yatak odası için tablo seçerken koyu ve ağır tonlara yönelmekten ziyade doğal renkleri tercih edebilirsiniz, cezbedici bir etki yaratmak için koyu ve ağır tonlara hiç ihtiyacınız yok. İtina ile bir araya getirilmiş nötr ve soft renklerle de tarz ve kişilik sahibi bir mekan yaratabilirsiniz. Yaşam alanımızdaki sade dünyamız; zihnimizi özgürleştirip anda olmamıza yardımcı olacaktır.

Yatak Odasi

Yatak odası duvar tabloları deyince, insan üzerindeki sakinleştirici etkilerinden dolayı olsa gerek ki akla doğa ve çiçek desenli tablolar da geliyor. Soft pembe ve nude dokunuşlar denge ve sükûnet duygusuna katkıda bulunur hatta ve hatta uykuya dalmayı kolaylaştırdığı bile söylenir.

Yatak odası duvar tabloları

Romantik yatak odası tabloları

Soft tonları bir arada kullanarak, yatak odanızda romantik bir tarz ve sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. Bu stilin anahtar kelimeleri romantizm, zarif desenler ve feminen detaylardır. Romantik tarzı yatak odasına taşımak istiyorsanız çiçek tabloları ve aşk sözlerinin yer aldığı yazılı posterler tam size göre. Yatak odası için tablo modelleri oldukça çeşitlidir ve her zevke hitap edecek motifler bulunmaktadır. Yaratıcılığınızı harekete geçirerek beğendiğiniz dekoratif tablolar ile keyifli bir kompozisyon oluşturabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız duvar tablo galerilerinden ilham alabilirisiniz.

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler